Защо изпитвам тези чувства??? Какво става с мен???
Имам чувството, че някой близък ме зове... подсъзнателно си повтаря моето име и ме търси... Опитва се да достигне моята ръка, но нещо постоянно го възпира.
Защо изпитвам това непоносимо желание да го видя??? Кой може да е той???
Всички близки за мен същества са мъртви... отнети от мен насила... Какво искаш от мен??? Защо си играеш с моите чувства и ме връщаш в болезненото минало???
*очите и започнаха да се пълнят със сълзи*
Не го искам!!!
Не искам да си спомням изпълненото с радост минало, което няма да се върне.
Може би това е цената да бъдеш щастлив???
Накрая всичко да ти бъде отнето...
*една сълзичка се търкулна от окото й и се спря в ъгълчето на устните и...*
“Махни се!!!”
“Остави ме!!!”
“Искам да избягам!!!”
Момичето се чувстваше нищожно, тъмнината я обгръщаше. Отвори очи и попадна на още по-тъмно място. Къде остана лъча светлина в живота й??? Искаше отново да отвори очи и да види светлината, но изпадна в шок като разбра, че това е невъзможно... това беше реалността.
Падна на колене, наведе глава и от очите и продължиха да капят горещи сълзи…
-Къде си?? Помогни ми...
-Винаги съм бил до теб...
Познат глас??? От къде й беше познат този глас???
Бягаше... сега тя бягаше и не можеше да спре... гласа... гласа... щеше да го стигне!!!
Различи фигура в далечината ...единственото, което желаеше в този момент бе да достигне тази фигура.
Като по лош сценарий в същия този момент от земята се появиха ръце, безброи ръце все едно изникнали от земята. Хванаха я за ръцете и краката, дърпаха я надолу, и все по надолу, а тя загуби сили, усещаше трудност дори при дишането. Дърпаха я надолу, съпротивляваше се безуспешно, тя изчезваше, те влачеха в нищото... секундата преди да изчезне, фигурата пред нея се обърна...
Момичето се събуди треперещо ....
FlachBack --- >
-Кумико... Кумико... Кумико чуваш ли ме?
-Батко, батко чуй новата песен, която научих... моля те, моля те...
-Хвана ме натясно. Имам ли избор? – Китару и се усмихна и я погали по главичката.
-Седни там... < --- EndFlachBack
Кумико разтърси глава. Искаше да спре спомена, който нахлу така непоканен в главата й.
Минаха няколко минути докато тя лежеше в тъмнината... сама в стаята си...
-Кумико забрави!!! – шепнеше си.
Чувството се върна, по-силно от преди, този някой бе наблизо...
Момичето се изправи,усети някакво странно присъствие, нежелано присъствие, нещо я теглеше на там.
Повече не можеше да игнорира чувствата си, стана, облече се и мигновено се отправи към предполагаемото място...
Далеч от дома на Кумико...
Китару лежеше на тревата гледайки към звездите. Нещо в тях го привличаше и той имаше чувството, че може да прекара вечността наблюдавайки ги.
-Мелез... – мислеше си Китару. – интересно, за първи път виждам такъв или поне така мисля... – Китару се усмихна и се протегна, беше проспал целия ден, но какво по-добро занимание от това за един вампир. В ума му изникваше образа на Алегзандър, загадъчният вампир пиещ кръв от чистокръвни. – Интересен е... – заяви Китару.
-Не колкото теб...
От мрака се чу глас, който стресна Китару и го накара да се изправи светкавично.
-И какво ми е толкова интересното... – попита иронично Китару и се усмихна, оглеждайки се. – вампир без спомени, без минало, вероятно без бъдеще... – Китару зае позиция за отбрана.
-Кръвта ти...
-Кръвта ми? – повтори вампира.
Отново... отново го съдиха по кръвта!!!
“Уморих се от това... уморих се от всичко...”
-Кръвта на чистокръвните е толкова сладка... – мрака, в който се бе скрил странника се отдръпна и белите му зъби засияха пред погледа на Китару.
В апартамента на братята...
-По дяволите казвай каквото имаш да казваш и да си ходя... - изпухтя само тя.
В този момент тримата вампири замръзнаха на място...
-Стивън! – прошепна Белт и се обърна назад...
-Усетихте ли го? – попита Такеши.
-Никога преди не съм усещал нещо подобно, какво ли... – заяви Кайто и не успя да довърши, защото бе прекъснат от Белт.
-Това е Стивън... – единственото, което можа да каже и побягна навън.
-Чакай Белт, къде тръгна? – извика след нея Такеши, но не получи отговор.
-Ти как мислиш? – попита Кайто и се приближи до брат си слагайки ръка на рамото му.
Такеши го погледна и без да казва нищо повече двамата братя изчезнаха в мрака след Белт.
На друго място...
Клара бе застанала до прозореца и наблюдаваше нощното небе, и тя бе усетила присъствието на Стивън.
“Алегзандър...” изрече на ум момичето и зачака отговор.
“Господарке…”
“Усети ли го?”
“Да.”
“Тръгваме...”
[за тези, които не знаят Клара владее телепатия ]
Другаде...
“Не беше чистокръвен...” си мислеше Кумико докато тичаше в непрогледният мрак “...какво беше?” Тя премина през един храст и се озова лице в лице с младо момиче със златни очи, “Нея ли усетих???”
Китару усети директната среща на гърба си със земята доста болезнено. Той определено не се даваше така лесно! Успя бързо да се изправи и да заеме бойна позиция, макар и да усещаше болка в лявото рамо от сблъсъка.
Новодошлия се отправи към Китару.....
“Точно така ела ми... ела ми тук... аз съм добър в близкия бой!!!“
Китару стоеше на едно място в бойна позиция, докато другият мъж се приближаваше към него. Разстоянието между тях се смаляваше... и смаляваше... тогава...
-Стивън!!! - от тъмнината се показа едър мъж с червеникава коса, заставайки с гръб към Китару и лице към неговия противник.
-Как смееш смееш да се месиш в битката!!! – извика Китару.
Алегзандър бе пристигнал първи на мястото и се намеси в боя.
-Той е мой... – заяви Алегзандър докато избягваше поредната атака.
-Не смей да ме подценяваш!!! Всички съдите по външния вид и кръвта ми... – продължи да говори Китару, с висок глас и се затича към битката пред себе си – ...ами самата личност под това??? Способностите, смелостта???
Беше готов да нападне когато Алегзандър го хвана за дясната ръка, дръпна го на страни и изведнъж замръзна на място държейки ръката му...
Китару видя причината малко след това... Опонентът им сега седеше зад червенокосия мъж, а ръката му излизаше през гърдите му. Алегзандър пусна ръката на Китару и хвана тази, която излизаше през него.
-Ако ще отида в ада... ти ще дойдеш с мен Стивън!!! Може да умра, но ще защитя чистокръвни от теб... – лицето му изглеждаше спокойно, спокойна и нежна беше и усмивката, която отправи към Китару. – Живей... подарявам ти живот... както и на всички останали!!!
Китару го гледаше с широко отворени очи... думите “Подарявам ти живот…” беше ги чувал и преди... след, което човека изрекъл ги умря. Тогава се чувстваше толкова нищожен, че не може да направи нищо, но сега... сега нямаше да позволи това... отново някой да умре пред очите му!!!
-Не трябваше да го правиш!!! – Китару бе яростен.Очите му се изпълниха със злоба и той се отправи към противника си, готов да го убие.
Алегзандър продължаваше да държи ръката на мъжа зад себе си, колкото и да се съпротивляваше той.
След секунда Китару парира атаката отправена с лявата ръка на мъжа и от своя страна го прониза в гърдите! Тримата стояха в тази странна и болезнена поза неспособни да помръднат...
-Ще се върна за теб момче – изсъска ядосано Стивън, изкара ръка от гърдите на Алегзандър, който се свлече на земята, Китару на свой ред също отпусна захвата си и се наведе към ранения вампир.
Непознатият изчезна в мрака от който бе дошъл... сега бяха останали само те двамата с Алегзандър, заобиколени от кръв...
Изпитваше болка.
Пак изпитваше болка... но това не беше болка предизвикана от физическа рана.
Китару се стовари на колене пред Алегзандър и го гледаше с изплашен поглед.
-Принцът на бял кон... – подхвана иронично Китару. - ... дошъл да спаси принцесата, но жертвал себе си, това ли си ти принц...
-Алегзандър...
-Алегзандър? – повтори Китару – Колко екстравагантно име... – на лицето му се появи тъжна усмивка.
-Хахаа – червенокосия се задави и от устните му потече кръв.
-Не... недей да говориш. Не знам какво да правя!!! Спомена за господарка??? Кръв от чистокръвен?!? Нейната кръв!!! Трябва да я намеря??? – Китару не можеше да спре мислите и думите си, Алегзандър се усмихна и сложи ръка на лицето на уплашеният вампир, който го погледна с полу разплакани очи...
-Една дума ми стига...
-Клара ...
-Казва се Клара??? Къде е???
Алегзандър затвори очи...
-Чакай недей!!! Отвори очи!!! Нямаме време!!! – Китару притвори очи – Тогава.. – отново ги отвори. – Знам, че може да не съм достоен, но все пак...
Момчето вложи цялата си сила, която му бе останала да надигне мъжа и леко да го облегне на себе си, като постави главата му на лявото си рамо.
-Пий... – каза Китару, придържайки главата на Алегзандър.
Тишина...
-Нали... на... ли... каза, че няма да получа кръвта ти?
Китару усещаше топлия дъх на Алегзандър по врата си с всяка изречена дума потръпваше и кожата му леко настръхна. Мирис на кръв, около тях се усещаше толкова много кръв, което допълнително подсилваше картината.
-Това го казах отдавна... сега ти ми помогна. Ненавиждам тази кръв, която тече във вените ми и, по която останалите съдят за мен, но ако тази същата кръв е способна да ти помогне... пий...
-Ти си странен вампир...
-А ти наистина ли искаш да умреш??? - в очите му се четеше тревога и едновременно с това решителност.
Алегзандър затвори очи... ”Прости ми Клара...”
Червенокосият мъж размърда глава на рамото на Китару след, което се обърна още малко към него и го прегърна през кръста, това накара момчето да потрепери.
Чувстваше се приятно??? Как е възможно това??? Всеки момент очакваше вампира да забие зъби в него и да пие от кръвта му... желаеше го???
Наистина ли???
Устните на Алегзандър срещнаха кожата на Китару, оставяйки топла следа докато се разтваряха и се усети езика му, които нежно облиза мястото където щеше да захапе и тогава два зъба се забиха в ухажваното място.
Китару неволно изстена, което накара Алегзандър да отпусне захапката и да стегне прегръдката, в която бе поел чистокръвният.
Момчето прехапа устни малка струйка кръв се стече по шията му. Алегзандър извади зъби от врата на Китару и облиза кървавата следа, стигаща до устните на младия вампир. Погледите им се срещнаха.
-Кръвта ми... сладка ли е? – попита Китару, но не дочака да му отговорят и на свой ред облиза устните на червенокосият вампир, продължавайки надолу по врата му.
Алегзандър затвори очи.
Жажда... сега изпитваше жажда. Навеждайки се към врата му, правейки две дупки и започвайки да утолява тази жажда, Китару се почуства спокоен за първи път от доста време насам, той прокара пръст по врата си, там където бе захапал Алегзандър, и прикани вампира да впие зъби отново.
Отново болката във врата... червенокосият кръвопиец продължи да пие от сладкия нектар на живота.
Пред очите на момчето се замъгли. Затвори ги... отвори ги... и отново пред тях се появи следата оставена от него. Сега там имаше няколко капчици кръв, приближи се и прокара език по тях....наистина му харесваше този вкус.
А болката намаляваше след, докато напълно не изчезна...
-Прекалих ли... – прошепна нежно Алегзандър.
-Може би. – заяви Китару и се отпусна на рамото на червенокосият вампир.
-Добре ли си? – попита нежно той.
-Този въпрос е за теб... Ти беше ранен.
-Аз пих достатъчно кръв, така че съм добре. – каза Алегзандър придържайки Китару към себе си.
-Значи тази кръв помогна за нещо... – младият вампир не успя да довърши и загуби съзнание, отпускайки се в ръцете на червенокосият.
Алегзандър се изправи с момчето в ръцете. Раната му бе зараснала, но болката оставаше...
В този момент храстите около него се размърдаха...
... от едната страна се появиха братята Хасегава, заедно с Белт, а от другата Клара.
-Стивън!!! – извика Белт, и с това привлече вниманието на Клара.
-Алегзандър... – Клара се обърна към подчинения си. - ...къде е Стивън?
-Господарке... избяга...
-А този е? – попита ядосано Клара.
-Чистокръвен, Господарке, Стивън го бе нападнал...
-Какво!?! Това е невъзможно!!! – извика Белт и усети острието на косата на Клара. Но как, кога, толкова бързо...
-Белт! – извика Такеши и материализира оръжието си, брат му също зае отбранителна позиция.
-Не зная коя си и не ме интересува, дошла съм тук за Стивън и ми трябва жив, това естествено не се отнася за тези, които се изпречат на пътя ми.
-Я си мери приказките глупачке! – извика Такеши. – Това, че си чистокръвна не ти дава правото да...
-И вие не сте стока... – прекъсна го Клара. - ...братята Хасегава, отлъчени от вампирсикете кръгове... – момичето свали оръжието си и го скри. – Убили създателя си и заради това белязани... завинаги... – Клара направи малка пауза. – Ако зависеше от мен и вас щях да преследвам. – Клара направи малка пауза. – Алегзандър отведи чистокръвният.
-Господарке?
-Върви, аз ще остана да говоря с тези нечистокръвни...[/color]